HAYAT...Lezzetli, emin olun. Bir deneyin, 1-2 denemeden sonra tadına varacaksınız ve bitince tadı damağınızda kalacak... xP



31 Ağustos 2010 Salı

KARABAAAŞ..!!!!!!

Bir kız ve bir oğlan çıkıyorlarmış. Neredeyse evleneceklermiş, ama oğlan kızın ailesiyle tanışmamış. Çünkü oğlanın gaz problemi varmış. Artık tanışma zamanı gelmiş. Oğlan o gün hiç bir şey yiyip içmemiş. Konuşurlarken 1-2 saat geçmiş. Oğlan çok sıkışmış.
 Kendini sıkmış, sıkmış. Ama artık tutamıyormuş. Ailenin köpeği de oğlanın tam da ayağının altında yatıyormuş. Oğlan kimse duymasın diye gazını ''Pısst..!'' diye salmış. Ev sahibi ''Karabaaaş..!'' diye bağırmış. Oğlan ohh ne de olsa köpekten biliyorlar deyip bu sefer ''Pırrt..!'' diye bırakmış. Ev sahibi yine ''Karabaaaş..!'' diye bağırmış. Oğlan yine köpekten biliyorlar deyip bu sefer ''Zaaaaaaaartttt..!!!'' diye bırakmasın mı..? Bu sefer de ev sahibi ;''Karabaaaaş, ulan kalk şimdi adam üstüne sıçacak..!'' demiş...   :)

2 yorum:

  1. Hayırlı Olsun elmaşekerim,aramıza hoşgeldin canım.Çok güzel olmuş bloğun.Benim bloğumada hoşgeldin şeref verdin.Fıkrada çok güzel canım.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum... Sizin blogunuz da çok güzel...

    YanıtlaSil

Yorum yazdığınız için teşekkür ederim..:)